top of page

2-KRONAN MED TILLBEHÖR

Segla snyggt i en svensktillverkad jolle. Finns för omgående leverans. Möjlighet till 24 månaders räntefri avbetalning via Wasa Kredit, 20% kontantinsats.


2-kronan är en svensktillverkad segeljolle konstruerad av den framgångsrika seglaren Erik Thorsell.

Sedan 90-talet har 2-kronan varit omtyckt av såväl nybörjare som vana seglare för sin rymlighet, enkelhet och goda seglingsegenskaper. I Sverige finns det ett tusental båtar landet över och en aktiv gemenskap som anordnar lärorika träffar, spännande kappseglingar och prestigefyllda SM. Stor omsorg har lagts på just seglingsegenskaperna, skrovet är exempelvis utvecklat med samma program som Americas Cup-båtar.

Klassreglerna till 2-kronan är utformade så att man kan vara konkurrenskraftig utan att satsa betydande summor i nya båtar, speciella segel eller annan specialutrustning. Det en rolig, snabb och enkel kappseglingsbåt som nästan vem som helst kan segla och ha chans till guld. 2-kronan är en ideal båt för seglarlägret, sommarstugan och kappseglingsklubben!

SE SORTIMENT

2-KRONA

Komplett, seglingsklar, och svensktillverkad 2-krona. Finns i lager för omgående leverans. Möjlighet till 24 månaders räntefri avbetalning via Wasa Kredit, 20% kontantinsats.

 

 

Skrov och däck i vit gelcoat, med grå tofter.

Mast

Bom

Roder

Centerbord

Storsegel och fock

 

Längd: 4,63 meter

Bredd: 1,69 meter

Djupgående, med centerbord: 1 meter

Djupgående, utan centerbord: 0,15 meter

Vikt: 160 kg

 

Mastlängd: 6,1 meter

Segelyta, storsegel: 7 m2

Segelyta, fock : 3 m2

Tillverkning sker i Västervik, transport debiteras 100 SEK/ mil t.o.r.

kr114,995.00

TILLBEHÖR & RESERVDELAR

bottom of page